Important de stiut

“Noe Patissserie“ este o afacere nascuta intr-o familie cu frica de Dumnezeu, din dorinta de a oferi semenilor nostri produse pe care le consumam noi si copiii nostri, fara chimicale (iar ca sa fiu mai direct.. fara Otrava).

Toate ingredientele sunt naturale, de cea mai inalta calitate, furnizate de cei mai seriosi producatori interni si internationali ( Ex: Faina Moulins Bourgeois Franta, Unt Franta, Frisca Franta si Romania, Ciocolata Belgia, Franta etc) 

Cu dragoste si bucurie, o echipa dinamica lucreaza pentru dumneavoastra:
- Chef Boulanger - scolit la Cordon Bleu – Paris si Moulins Bourgeois – Verdelot Franta 
- Pastry Chef – scolit in diverse locuri in Franta 
- Chef confiseur – scolit la Cordon Bleu – Paris

Ce gasiti la noi:
# Faina Moulins Bourgeois – Verdelot France 
# Paine frantuzeasca de calitate 
# Produse de Patiserie 
# Prajituri alese 
# Torturi fine 
# Candy Bar 
# Produse speciale de sarbatori 

Ce NU gasiti la noi: 
# Nu gasiti ingrediente CHIMICE in nici un produs!

Faina folosita la prepararea modelelor de paine farntuzeasca este importata de noi de la “Moulins Bourgeois” – Verdelot France .

Moara Bourgeois este cea mai importanta si serioasa moara din Franta, specializata doar pe faina pentru brutarii artizanale. Standardul ridicat de calitate face ca faina “moulins Bourgeois” sa nu ajunga in fabric de paine, industries au supermarket-uri. Este destinata doar celor ce doresc calitate inlta in brutarii artizanale in Franta si in multe locuri din lume iar acum si in Romania prin Noe Patisserie. 

Impreuna cu partenerii nostril francezi oferim sprijin celor interesati de prepararea painii de calitate. ( Detalii la sectiunea “ Faina / Artisan Boulanger)

Zilnic va oferim Baguette Tradition Francaise simpla si cu seminte, alte cateva specialitati de paine frantuzeasac ce alterneaza ( vezi sectiunea” Paine de Calitate “) si 3 modele de paine romaneasca: alba rotunda, integrala si alba cu seminte. 

Painea contine: Faina (diverse tipuri ), apa, sare Neiodata, drojdie (naturala, salbatica, maia etc) si ATAT!

In atelierul nostru de Patiserie /Cofetarie veti gasi doar frisca naturala , unt, lapte, oua , branza(din lapte, Nu din palmieri…), ciocolata autentica, nuca, alune, migdale, faina de migdale, vanilie, rom (Nu esente!), fructe, pasta de fructe, etc .

Totul se prepara in atelierul nostru din ingrediente primare, NU DIN PREMIXURI) .

Astfel, ingrediente de cea mai buna calitate aranjate cu dragoste, pricepere si intelepciune dupa retete traditionale farntuzesti, romanesti, internationale si unele proprii, va vor incanta cu un gust grozav si nu va vor altera sanatatea! 

cam ATAT … VENITI SI GUSTATI!!!

Contact